Хранителни и месни продукти

Добре дошли в Dilmen Foods

Маркетът "Dilmen Foods" отвори врати през 2011 година в Пловдив, България. Постоянно се развиваме, стъпили на здравата основа от семейния опит, натрупан от три поколения месари. Всички месни продукти, предлагани в магазина, са приготвят в съответствие с ислямските правила. Работим с фирми-производители на най-качествени хранителни продукти. Визията ни е да обслужваме клиентите ни с усмивка. Благодарение на нашите клиенти гамата от предлаганите от нас продукти се разширява с всеки изминал ден. От 2017 година предлагаме бургери с марка "Dilmen Burgers" и суджук с марка "Chef Mahmut Sousages"- 100% натурални.

Бургери Дилмен

Бургери Дилмен "Dilmen Foods" предлага на вниманието на клиентите си бургери Дилмен, с характерното за маркета ни високо качество на месото и услугите. За първи път в България се предлагат натурални "халал" бургери в замразени опаковки, които съхраняват пресния си вкус и може да ги консумирате когато пожелаете. Един бургер е около 100 гр и може да се закупят бройки по желание. Както и при всички други наши продукти, бургерите се правят изцяло от Dilmen Foods, без никакви консерванти. С пожелание за дни, пълни със здраве. Приятен апетит.

Суджукът на Майстор Махмут

Суджукът на Майстор Махмут Това вкусно приключение започва с омесването на специално 100% телешко месо, използвано от "Dilmen Foods" за производство на суджук, и мазнини и подправки, доставени от най-добрите райони на България. След омесването й сместа престоява 24 часа, за да може месото добре да попие аромата на подправките. По време на омесването се отстраняват всякакви остатъци от хрущяли, кости и жили, с което се гарантира изключително приятния вкус при консумиране на готовия суджук. Тъй като суджукът ни не съдържа никакви вредни изкуствени добавки, видът и цветът му може да варира, формата му може да се промени, може да поизсъхне, а при нарязване да се рони. Всичко това се дължи на изключително естествения му състав. Накиснете за малко суджука в хладка вода, след което спокойно и удоволствие може да консумирате суджука на Махмут Уста - Майстор Махмут.